ASUS anunță soluții complete pentru creatorii de conținut, echipate cu ecrane OLED și Windows 11

316

Cu ocazia evenimentului „Create the Uncreated”, ASUS a anunțat extinderea majoră a ecosistemului său de soluții destinate creatorilor de conținut – inclusiv o gamă mai cuprinzătoare de noi produse ProArt, mai multe laptopuri și PC-uri cu Windows 11 pentru utilizatorii profesioniști și creatorii de conținut, precum și o ofertă completă de notebook-uri cu ecrane OLED.

Reunind noi laptopuri, ecrane, periferice, un desktop, un proiector și o placă de bază, noua serie le permite tuturor creatorilor de conținut să se dezvolte prin fluxuri de lucru optime și inovații unice.

În esența noastră, suntem niște inovatori care se mândresc să transpună în viață cele mai bune idei. Așadar, gama lansată astăzi aduce experiențe incredibile pentru creatori, de la niște creatori – pentru a transforma imaginația în realitate„, a declarat Samson Hu, co-CEO ASUS.

Noile serii ASUS Zenbook, Vivobook și ProArt Studiobook vor inspira creatorii de conținut prin puterea și performanța lor„, a declarat Nicole Dezen, Vice-Președinte, Device Partner Sales, Microsoft Corp. „Având posibilitatea de a face upgrade la Windows 11, utilizatorii vor experimenta noi niveluri de productivitate și creativitate.”

Pentru a le oferi posibilități extinse creatorilor, ASUS continuă să pună în valoare parteneriate puternice. În calitate de partener cheie, NVIDIA® oferă GPU-urile de top NVIDIA RTX™, precum și cel mai bun suport pentru creatori cu NVIDIA Studio – inclusiv accelerări de aplicații, drivere dedicate Studio și aplicații exclusive precum NVIDIA Broadcast și Omniverse™. Toate noile laptopuri și PC-uri vor fi livrate cu Windows 11, sau vor fi eligibile pentru upgrade gratuit atunci când noul sistem de operare va fi disponibil.