Asus anunță ediția specială ROG Zephyrus G14

501

Republic of Gamers (ROG) a anunțat noul laptop Zephyrus G14 ediție specială Alan Walker ca urmare a colaborării cu renumitul artist, DJ și producător muzical. 

Alan Walker și-a dezvoltat de la o vârstă fragedă interesul pentru computere, programare și designul grafic, fapt ce l-a condus, în cele din urmă, la o carieră proeminentă în domeniul muzicii electronice. Walker și-a început cariera ca producător autodidact, lansând piese pe YouTube și SoundCloud, devenind celebru cu piesa sa ”Faded” din 2015. Cu miliarde de difuzări pe YouTube și Spotify, Walker este acum un artist apreciat implicat în industria jocurilor, producând piese pentru PUBG Mobile și Death Stranding. Acest lucru, combinat cu simțul său unic al stilului, l-a făcut să se potrivească perfect pentru valorile urmărite de ROG.

Mă simt foarte mândru pentru că am avut șansa de a lucra cu ROG și sunt încântat să arăt lumii la ce am lucrat atât de mult timp„, a declarat Alan Walker.

Cutia – partea preferată a artistului din acest proiect – este mult mai mult decât un simplu ambalaj: este un accesoriu creativ de sine stătător. Prin conectarea cutiei la G14 cu un cablu USB Type-C, aceasta se transformă în samplerul ROG Remix, cu pad-uri conductive pe suprafață care le permit utilizatorilor să declanșeze 18 efecte sonore create de Alan Walker. Utilizatorii pot începe cu una dintre piesele sale definitorii sau să importe melodii proprii în software-ul personalizat, dezvoltat împreună cu Walker și echipa sa. ROG Remix afișează, de asemenea, animații unice inspirate de ROG și Alan Walker pe ecranul principal al laptopului și pe panoul AniMe Matrix™ în funcție de intrările MIDI selectate.

Disponibilitate:
Prima configurație Zephyrus G14 ediție specială Alan Walker (GA401QEC-K2064T) este disponibilă pe plan local. Aceasta cuprinde procesor AMD Ryzen™ 9 5900HS, placă grafică NVIDIA GeForce RTX™ 3050 Ti, ecran WQHD (2560 x 1440) la 120Hz, 16GB DDR4 RAM, 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD și sistem de operare preinstalat Windows 10 Home. Prețul de lansare pornește de la aproximativ 8299 lei (taxe incluse).