ASBIS aduce în România ReVolt A5 de la Prestigio – soluție wireless de încărcare a dispozitivelor

435

Stația wireless ReVolt A5 de la Prestigio este o soluție optimă pentru încărcarea gadgeturilor, precum cele din gama iPhone, AirPods și Apple Watch. ReVolt A5 face posibilă încărcarea a trei dispozitive simultan, în cel mai sigur mod posibil. Aceasta este proiectată special pentru persoanele active, care vor să rămână întotdeauna conectate.

ReVolt A5 poate încărca simultan trei dispozitive, de exemplu, un iPhone, căștile AirPods și un Apple Watch. În cutia încărcătorului se găsește și un adaptor de alimentare Quick Charge 18W, care oferă puterea necesară de a încărca cele trei dispozitive simultan. ReVolt A5 este echipat și cu indicatoare LED, care afișează nivelul de încărcare al fiecărui dispozitiv în parte.

Un alt avantaj al stației ReVolt A5 este protecția fiabilă a gadgeturilor împotriva supratensiunii. Dispozitivul are un sistem de protecție multifuncțional, care permite încărcarea lor în condiții de siguranță, în conformitate cu standardele internaționale.

Dispozitivul de încărcare 3-în-1 este foarte practic, cu un design minimalist și o carcasă ultra-subțire din aluminiu și sticlă securizată. ReVolt A5 este un încărcător portabil, perfect atât pentru munca de acasă, în contextul actual, cât și pentru birou.

ReVolt A5 este distribuit de ASBIS Romania și poate fi găsit în magazinele de specialitate.