AOC lansează noi device-uri destinate gamerilor: căștile GH200 și GH300

443

AOC continuă să-și extindă portofoliul cu periferice pentru gameri. După lansarea recentă a tastaturilor mecanice și a moușilor de gaming, AOC prezintă două căști de gaming over-ear: AOC GH200 și GH300, ambele disponibile din mai 2021.

Căștile au un șasiu metalic, pernuțe confortabile, o greutate redusă, microfon detașabil și difuzoare de 50 mm. Ambele modele sunt echipate cu cabluri îmbrăcate în material textil și control pe cablu. Căștile GH200 oferă sunet stereo cu mufă jack de 3,5 mm, iar GH300 oferă sunet surround virtual 7.1 (doar pentru PC), un conector USB și iluminare RGB.

Căști AOC GH200 și GH300 sunt echipate cu difuzoare  de neodim de 50 mm, oferind o gamă de frecvență de 20 Hz – 20 kHz și impedanță de 32 Ω (± 15%).

Microfonul omnidirecțional cu braț poate fi ajustat pentru confort și un nivel audio optim. Cu gama de frecvențe de 100 Hz – 10 kHz, care corespunde cu cea a vorbirii umane, căștile filtrează zgomotul atât la frecvențe foarte scăzute.

Datorită designului over-ear, orice sunete externe, cum ar fi ventilatoarele puternice ale computerului sau zgomotul orașului, sunt blocate, în timp ce pernuțele pentru urechi din piele sintetică și spumă cu memorie asigură o utilizare confortabilă pe durata sesiunilor extinse de gaming.

AOC GH200 are un cablu de 2 m îmbrăcat in material textil și o mufă jack de 3,5 mm și vine în pachet cu un splitter Y, care permite utilizatorilor să separe ieșirile de microfon și cea de căști, dacă este necesar. Datorită conectorului său universal de 3,5 mm, această pereche de căști este potrivită pentru PC-uri, console sau dispozitive mobile. Telecomanda pe cablu oferă un potențiometru pentru volum si comenzi On/Off pentru microfon. Utilizatorii pot utiliza căștile AOC GH200 cu funcția Windows Sonic Spatial Sound pentru PC sau Xbox pentru un sunet mai imersiv.

AOC GH300 vine cu un cablu USB de 2 m. Cu sunet surround virtual 7.1, gamerii pot identifica exact de unde provine sunetul în joc, sporindu-și șansele de a reacționa corespunzător – sau de a se bucura de filme. În ceea ce privește calitatea sunetului, utilizatorii vor primi un sunet de calitate de studio la 24 biți / 96 Khz și vor trăi cea mai apropiată experiență de sunetul real al jocurilor. Pentru o personalizare și mai mare, capacul din plasă metalică al GH300 include iluminare RGB cu 4 moduri (respirație, ciclică, statică sau oprită), controlabilă prin telecomanda de pe cablu, care găzduiește și comenzi de volum și comutatoare de pornire / oprire a microfonului. LED-ul microfonului cu braț detașabil indică momentul în care microfonul este dezactivat, ceea ce simplifică utilizarea de zi cu zi și ajută la evitarea opririi nedorite.

Nu în ultimul rând, construcția cu fir a căștilor permite o conexiune audio stabilă, fără întârzieri, fără probleme, cum ar fi întârzierea de compresie sau artefacte de compresie.

AOC GH200 și GH300 vor fi disponibile din mai 2021 la un preț de 209 lei, respectiv 269 lei.