Amy Adams si Glenn Close in HILLBILLY ELEGY regizat de Ron Howard

687

J.D. Vance (Gabriel Basso), un fost pușcaș marin din sudul statului Ohio, în prezent student la drept la universitatea Yale, este pe punctul de a obține jobul de vis, dar o criză în familie îl obligă să revină acasă, în mediul pe care încerca să-l uite. J.D. trebuie să facă față dinamicii complicate din familia lui din Apalași, inclusiv relației volatile cu mama lui pe nume Bev (Amy Adams), care se luptă cu dependența.

Cu ajutorul amintirilor despre bunica lui, Mamaw (Glenn Close), femeia puternică și inteligentă care l-a crescut, J.D. înțelege până la urmă că, pentru a-și îndeplini visurile, trebuie să-și accepte originea.

Bazat pe romanul lui J.D. Vance, un bestseller New York Times, și regizat de Ron Howard, câștigător al premiului Oscar, HILLBILLY ELEGY /ELEGIA CELOR BĂTUȚI DE SOARTĂ este o autobiografie ce oferă o privire în culisele drumului unei familii spre supraviețuire și triumf. Urmărind trei generații pline de culoare, fiecare cu propriile probleme, poevestea lui J.D. explorează suișurile și coborâșurile definitorii pentru experiența familiei sale.