Mercusys lansează Halo H80X, sistem Mesh compatibil Wi-Fi 6

Share

Mercusys a lansat în România primul său sistem mesh compatibil Wi-Fi 6, Halo H80X.

Acesta elimină efectul de buffering și congestia rețelei și îi ajută pe utilizatori să beneficieze de o conexiune Wi-Fi stabilă și rapidă, în toată casa.

Datorită vitezelor de 3 Gbps, a acoperirii cu semnal Wi-Fi întregii case și a capacității îmbunătățite, utilizatorii se pot bucura de întregul potențial al Internetului în timp ce fac streaming, se joacă sau lucrează de acasă, totul cu un singur dispozitiv compatibil cu unul dintre cele mai moderne standarde de conexiune Wi-Fi: Wi-Fi 6.

Standardul Wi-Fi 6 îmbunătățește practic fiecare aspect al rețelei de acasă: viteza, eficiența și capacitatea de suport pentru dispozitivele conectate în rețea. Toate acestea sunt posibile datorită unor funcții avansate, printre care OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, BSS Color și canale de 160 MHz. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot conecta până la 150 de dispozitive simultan și pot beneficia de viteze de până la 3000 Mbps, pentru experiențe online memorabile.

Mercusys Halo H80X (3-pack) asigură o acoperire de până la 650 de metri pătrați, funcționând ca un sistem unificat pentru a se potrivi oricărui tip de casă. Oferă un semnal Mesh Wi-Fi 6 rapid și stabil în toată casa, lucru care îi menține pe utilizatori conectați permanent.

Sistemul conectează automat telefoanele sau tabletele la cea mai apropiată și mai rapidă unitate, oferind o experiență de rețea fără întreruperi. Datorită funcțiilor speciale precum Self-Healing, Beamforming, dar și amplificatoarelor și receptoarelor de semnal bine concepute, Halo H80X este sistemul mesh perfect pentru vizionarea de filme sau seriale, pentru streaming și jocuri fluide, cu răspuns imediat.

Mercusys oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română.

Sistemul Mesh Wi-Fi 6 Mercusys Halo H80X este disponibil în stocul magazinelor partenere, la un preț recomandat de 899.99 lei și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.