Flip.ro, opțiune de livrare gratuită în easybox-urile eMAG

Share

Flip.ro, parte din grupul eMAG, are o nouă opțiune pentru procesul de cumpărare, respectiv posibilitatea de livrare gratuită a smartphone-urilor în easybox-urile eMAG.

Clienții care comandă un telefon recondiționat de pe Flip pot primi gratuit dispozitivul cumpărat la cel mai apropiat easybox, în 1-2 zile de la plasarea comenzii pe site.

Prin livrarea gratuită a telefoanelor în lockerele easybox, Flip își propune să suplimenteze grija față de mediu. Această măsură vine în întâmpinarea ideii de reducere a emisiilor de carbon, rezultată în urma unui număr mai mic de drumuri parcurse de o mașină pentru a livra comenzile. În loc de 25 de drumuri necesare în cazul livrărilor „tradiționale”, va fi suficient unul singur, pentru a acoperi o arie generoasă de adrese la care urmează să ajungă telefoanele de pe Flip.

În plus, livrarea la easybox este una cât se poate de sigură, nefiind nevoie de contact direct cu alte persoane iar coletele cu telefoane de pe Flip vor putea fi ridicate la orice oră, 24/7, odată depuse în cel mai apropiat easybox.

Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon la prețuri mai mult decât tentante.