Allview anunță completarea gamei Soul cu noul model Soul X8 Style

174

Allview, brandul românesc de electronice, anunță lansarea celui mai nou model al gamei Soul, X8 Style. La fel ca și vârful de gamă – Soul X8 PRO, noul terminal este lansat sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.

Soul X8 Style dispune de un display generos de tip IPS cu dimensiunea de 6,82″ HD+ și design water-drop. Două din cele trei camere ale sistemului AI Triple Camera susțin efectul Bokeh, în timp ce senzorul Wide permite surprinderea unui unghi vizual cât mai mare.

„Prin extinderea gamei Soul, Allview își continuă misiunea de a oferi utilizatorilor experiența Android și tehnologii avansate la prețuri corecte. Noul Soul X8 Style se adresează în special tinerilor ce pun preț pe stil, performanță, libertate, confort și accesibilitate. Urmând trendurile ce guvernează industria IT&C la nivel global, dorința noastră pentru acest an a fost ca produsele Allview nou lansate să se regăsească sub conceptul Touchless, acest lucru fiind posibil și prin lansarea noului Soul X8 Style, device compatibil cu căștile wireless Soul AV1 ce permit utilizarea telefonului fără atingere, într-un mod mai rapid și confortabil”, a explicat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Display-ul IPS cu diagonala de 6,82” și rezoluție HD+ asigură o experiență de vizualizare extinsă, cu un raport carcasă-ecran de peste 80%, datorat design-ului edgeless, curburilor obținute prin tehnologia 2,5D Incell și camerei frontale de tip water-drop.

Cu noile căști Soul AV1 și AVI – primul asistent vocal inteligent în limba română, dezvoltat de Allview, este mult mai simplu să controlezi telefonul, fără ca acesta să fie atins. Astfel, utilizatorii sunt mereu conectați, iar AVI le va citi notificările direct în cască, va prelua comanda de apelare, pornire a sistemului de navigație, completare listă de cumpărături, setare alarmă, întâlnire și multe altele.

Soul X8 Style rulează AndroidTM 11, ce oferă utilizatorilor o interfață intuitivă și rapidă, fluiditate crescută și utilizare mult mai facilă, precum și noi opțiuni de management al notificărilor, personalizarea modului DND și al restricțiilor.

Soul X8 Style este disponibil pe www.allview.ro/soulx8style și poate fi achiziționat atât individual, cât și sub formă de pachet: Soul X8 Style și căștile wireless AV1.