Allis Electronics relansează magazinul online GSMfit.ro, dezvoltat de Zitec

894

Zitec anunță dezvoltarea noului website GSMfit.ro pe platforma de e-commerce Magento 2. Magazinul online este deținut de Allis Electronics, una dintre cele mai vechi și importante companii pe piața de distribuție și comerț de telefoane mobile și accesorii GSM din România.

Echipa Zitec a facilitat migrarea magazinului online de pe platforma Magento 1 la Magento 2.3. Astfel, prin noua platformă, noul website GSMfit.ro va oferi o experiență vizibil îmbunătățită pentru toți utilizatorii, un mod modern de afișare a produselor, dar și o procedură mai clară și mai rapidă de finalizare a comenzilor.

De asemenea, pentru clienții fideli ai magazinului online, compania va dezvolta împreună cu Zitec și un program de fidelizare, GSMfit Club, prin care membrii vor beneficia de discount-uri de prețuri și oferte speciale.

„Într-un domeniu inundat de produse contrafăcute, multe dintre acestea cu proveniență din piața gri, scopul GSMfit este de a oferi produse 100% originale, la cel mai bun raport calitate – preț. Suntem bucuroși să înglobăm toată experiența noastră de peste 20 de ani în comerțul de produse de telefonie în noua platformă GSMfit.ro, cu ajutorul partenerilor de la Zitec, și astfel să oferim o experiență de utilizare superioară cumpărătorilor noștri fideli”, a declarat Alina Stănescu, Marketing Manager al Allis Electronics.

„Transformarea digitală a unei afaceri este foarte importantă pentru viitorul activității acesteia, și susținem această idee în contextul actual mai mult decât oricând. O platformă e-commerce optimizată înseamnă o experiență îmbunătățită pentru utilizatori, care îi va face cu siguranță să revină. În prezent, suntem singura companie românească partener Magento Business, ceea ce ne oferă posibilitatea să livrăm cele mai bune soluții personalizate și cele mai noi tehnologii pentru magazinele online ale clienților noștri”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Din luna octombrie a anului trecut, Zitec este oficial singura companie românească partener Magento Business, platforma e-commerce lider în lume. Compania dezvoltă proiecte utilizând Magento din 2012, iar de atunci specialiștii Zitec au obținut mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer și Magento 2 Certified Associate Developer. Printre clienții care au beneficiat de soluții Magento se numără: Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Prețuri pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia.