Alexandra Răuț este noul Head of Marketing OPPO în România

398

Alexandra Răuț a fost promovată, începând cu luna martie, în poziția de Head of Marketing în cadrul companiei Green Leaves Technical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO în România.

Alexandra va coordona strategia de marketing pe multiple canale de comunicare și va colabora cu echipa de vânzări pentru a identifica noi oportunități de dezvoltare pentru OPPO la nivel local.

Pentru OPPO, obiectivul principal anul acesta este creșterea prezenței la nivel local, iar acest lucru se va traduce pentru departamentul de marketing în campanii creative, colaborări strategice cu influenceri și creatori de conținut, artiști din deverse domenii, o prezență mai mare în social media și vizibilitate în publicații specifice” a declarat Alexandra Răuț, Head of Marketing în cadrul companiei Green Leaves Technical, Distribuitor Exclusiv Autorizat OPPO în România.

Alexandra Răuț a contribuit la cele mai importante lansări de gadget-uri premium pe piața locală și face parte din echipa OPPO încă de la lansarea locală a brandului, din 2020. Anterior poziției actuale, ea a ocupat funcția de Brand Manager OPPO Romania, coordonând campania de lansare a brandului pe plan local, precum și celelalte proiecte de anvergură derulate de companie până acum.