Acord între Intracom Telecom și Nova pentru furnizarea portofoliului de soluții wireless avansate

518

Intracom Telecom, furnizor la nivel global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat semnarea unui acord cu Nova, furnizor major de servicii pentru afaceri și o gamă largă de servicii de tip pay-TV, internet în bandă largă, telefonie fixă ​​și servicii energetice, pentru furnizarea de echipamente wireless de rețea avansate care cuprind  WiBAS ™ Point-to-MultiPoint (PtMP), OmniBAS ™ Point-to-Point (PtP), sistemul radio UltraLink ™ E-Band și platforma de gestionare a rețelei uniMS ™. Echipamentele wireless sunt produse in totalitate în București, la Intrarom.

In cautare de soluții și tehnologii ce pot mari livrarea in banda larga corporate, fiind special construite pentru sectorul privat și public, compania Nova a decis să investească în familiile de produse radio MW & mmWave ale Intracom Telecom pentru a asigura servicii imbunatatite clienților sai corporate. Selecția tehnologiei menționate anterior și a produselor de top de pe piață reprezinta o parte esențială a investiției Nova în extinderea retelei, modernizarea și actualizarea capacității sale, mai ales că furnizorul grec, în urma achiziției sale de către United Group, se pregătește pentru o viitoare crestere prin imbunatatirea serviciilor sale avansate de date. Selectia companiei Intracom Telecom a fost făcută de catre Nova prin intermediul unei cereri de oferte internationale.

Rețeaua wireless Nova asigură lansarea robustă și rapidă a serviciilor către IMM-uri și clienții comerciali. Intracom Telecom furnizează o varietate de platforme pentru Nova, în funcție de topologie și viteza conexiunii. Familia de produse WiBAS™ este implementată acolo unde este posibilă topologia punct-la-multipunct, iar când este nevoie de tehnologia punct la punct, atunci vor fi utilizate sistemele radio OmniBAS™ și UltraLink™. Întreaga rețea este gestionată eficient de platforma software uniMS™ Network Lifecycle Assurance. Companiei Intracom Telecom i-a fost incredintat de catre Nova continuarea asistenței tehnice și întreținerea cu SLA-uri stricte.

Nikos Xanthopoulos, Head of Business Product & Presales la Nova: „Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul nostru de succes cu Intracom Telecom pentru a oferi servicii sigure, eficiente și fiabile clienților noștri prin adoptarea unor tehnologii adecvate și rentabile.”

Intracom Telecom furnizează produselor sale de vârf către Nova din 2016 și suntem încântați că continuăm această colaborare de încredere și de lungă durată. Compania noastră va oferi o varietate de produse care vor oferi conectivitate ultra-broadband la cât mai mulți clienți posibili, sprijinind Nova în extinderea rețelei sale corporate”, a declarat John Tenidis, Marketing Director of Intracom Telecom’s Wireless Solutions Portfolio.