Acer anunță noile game de notebook-uri Nitro și Aspire

298

Acer a anunțat astăzi lansarea unor noi notebook-uri de gaming Nitro 5, plus noi notebook-uri din seriile Aspire 5 și Aspire 7, echipate cu procesoare AMD Ryzen™ din seria 5000.

Noile procesoare puternice AMD Ryzen oferă performanțe rapide și eficiente pentru laptopuri. Cu până la 8 nuclee, acestea combină performanțele ridicate cu un consum redus de energie și oferă rezultate aproape duble față de generația anterioară, fiind astfel ideale pentru noile notebook-uri Nitro și Aspire.

Procesoarele grafice NVIDIA® GeForce RTX din seria 30 cu arhitectură NVIDIA Ampere, cresc eficiența energetică de până la 2 ori, accelerează semnificativ performanța și introduc tehnologiile Max-Q de generația a treia pentru un design subțire și ușor. Grafica GeForce RTX din seria 30 oferă experiențe ray-traced de gaming uimitoare în Cyberpunk 2077 și alte titluri de top și permit creatorilor să producă conținut incredibil, folosind sute de aplicații accelerate GPU.

Acer Nitro 5 este o linie de notebook-uri echilibrate, destinate gamerilor începători, care își doresc ceva performant. Aceste dispozitive au fost proiectate cu atenție pentru a răspunde nevoilor oricărui pasionat de PC, fie că se joacă ultimele titluri sau editează un material video.

Seriile Acer Aspire 5 și Aspire 7 oferă notebook-uri puternice, cu design elegant, ideale pentru utilizatorii convenționali, cărora le pasă în mod deosebit de performanță, de calitatea afișajului, de greutate și durata de viață a bateriei. Seria Aspire este despre a oferi utilizatorilor tot ce au nevoie în a se exprima prin pasiunile lor.

Prețuri și disponibilitate

Noul Acer Nitro 5 de 15” (AN515-45) va fi disponibil în EMEA [pornind de la o configurație cu AMD Ryzen 7, NVIDIA GeForce RTX 3060 și SSD 512 GB] din luna februarie, la prețuri începând de la 1,299 euro.

Noul Nitro 5 de 17” (AN517-41) va fi disponibil în EMEA [pornind de la o configurație cu AMD Ryzen 7, NVIDIA GeForce RTX 3060 și SSD 512 GB] din luna februarie, la prețuri începând de la 1,299 euro.

Acer Aspire 7 (A715-42G) va fi disponibil în EMEA din februarie, la prețuri începând de la 899 euro.

Acer Aspire 5 (A515-45) va fi disponibil în EMEA din februarie, la prețuri începând de la 699 euro.