Acer anunță disponibilitatea noilor notebook-uri Swift 5 și Swift 3 echipate cu procesoare Intel® Core™ din generația 11

1036

Acer a anunțat astăzi disponibilitatea notebook-urilor Swift 5 și Swift 3 echipate cu noile procesoare Intel® Core™ din a 11-a generație cu grafică Iris® Xe.

Noul notebook Acer Swift 5 este unul dintre primele din industrie care a fost verificat prin intermediul programului inovator Intel Athena Project, cu platformă Intel® Evo™ și conceput pentru a oferi performanțe mobile incredibil de receptive și caracteristici captivante care îmbunătățesc experiența generală, inclusiv pornire instantanee, grafică Intel Iris Xe, afișaje vibrante și cele mai noi opțiuni de conectivitate. În plus, acesta are o baterie cu durată lungă de viață care poate fi încărcată rapid, oferind patru ore de utilizare după o încărcare de doar 30 de minute.

Design-ul notebook-urilor Acer Swift 3 face parte din programul inovator Intel Athena și este în așteptarea verificărilor pentru a utiliza simbolul platformei Intel Evo.

Noile notebook-uri Acer Swift reprezintă un salt substanțial în ceea ce privește performanța, viteza de reacție și experiența la utilizare pentru clienții noștri care cultivă un mix unic între muncă, timp liber și pasiuni, mereu în mișcare”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Acer s-a asigurat cu minuțiozitate că toate aspectele designului au fost îmbunătățite pentru a se potrivi cu cea mai bună experiență din clasa sa oferită de platforma Intel Evo.

Prețuri și disponibilitate
Acer Swift 5 (SF514-55) cu procesoare Intel Core din a 11-a generație și un ecran Full HD de 14 inci va fi disponibil în EMEA din luna octombrie la prețuri de la 1.099.- EUR.

Acer Swift 3 (SF313-53) cu procesoare Intel Core din a 11-a generație și afișaj de 13,5 inci 2K va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie la prețuri începând cu 899.- EUR.

Acer Swift 3 (SF314-59) cu procesoare Intel Core din a 11-a generație și un ecran Full HD de 14 inci va fi disponibil în EMEA din noiembrie la prețuri de la 699.- EUR.