Acer actualizează notebook-urile de gaming Predator Triton și Helios

377

Acer a anunțat actualizări importante pentru mai multe notebook-uri de gaming din portofoliul său, inclusiv Predator Triton 300 SE, Predator Helios 300 și Acer Nitro 5.

Notebook-urile Predator Triton 300 SE și Acer Nitro 5 au fost actualizate pentru a include noile procesoare Intel® Core™ din a 11-a generație, iar Predator Triton 300 SE și Predator Helios 300 sunt echipate cu grafică NVIDIA® GeForce RTX™ seria 30, plus o suită de upgrade-uri, cum ar fi rate crescute de refresh și o tehnologie superioară de răcire.

Procesoarele grafice NVIDIA® GeForce RTX 30, cu arhitectură NVIDIA Ampere, cresc eficiența energetică de până la 2 ori, accelerează semnificativ performanța și introduc tehnologiile Max-Q din generația a treia pentru un design subțire și ușor. Grafica GeForce RTX din seria 30 oferă experiențe ray-traced de gaming uimitoare în Cyberpunk 2077 și alte titluri de top și permit creatorilor să producă conținut incredibil, folosind sute de aplicații accelerate GPU.

Odată cu dezvoltarea ventilatorului Acer AeroBlade 3D din a 5-a generație și a tehnologiilor termice conexe, suntem încântați să oferim și mai multă putere cu laptopurile noastre de gaming subțiri și portabile din seria Predator Triton”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Predator Triton 300 SE încorporează noile procesoare Intel Core H35 din a 11-a generație, special concepute pentru gaming ultraportabil, grafică NVIDIA GeForce RTX 30 și până la 10 ore durată de viață a bateriei, pentru cei care au nevoie și de productivitate între sesiunile de joc.”

Noul procesor Intel Core H35 din a 11-a generație asigură experiențe de gaming uimitoare pe laptopuri ultramobile, oferind ediția specială Intel Core i7 cu până la 5,0 GHz și noi avantaje ale platformei, cum ar fi PCIe Gen 4”, a declarat Fredrik Hamberger, director general Client Computing Group la Intel. „Împachetarea tuturor acestor performanțe și a conectivității Wi-Fi 6 într-un dispozitiv cu performanțe termice crescute reprezintă o inovație uimitoare în segmentul de gaming ultraportabil, fapt perfect exemplificat de designul noului Acer Predator Triton.

Prețuri și disponibilitate

Predator Triton 300 SE (PT314-51s) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 1.499 euro.

Predator Helios 300 (PH315-53) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la 1.499 euro.

Acer Nitro 5 de 15” (AN515-56) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la 999 euro.

Acer Nitro 5 de 17” (AN517-53) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la 999 euro.