50% dintre cardurile înregistrate în Volt sunt emise de Revolut

795

Mai bine de jumătate dintre cardurile înregistrate în aplicația Volt sunt emise de Revolut. Opțiunea care a trimis peste 10.000 de utilizatori Revolut în aplicația românească Volt este transferul instant de pe Revolut pe cardul bancar.

Fintech-ul românesc Volt le permite utilizatorilor Revolut să transfere bani instant de pe cardul Revolut pe cardul bancar încă de la finalul anului 2019. În acest mod, de la introducerea acestei opțiuni și până acum, Volt a reușit să aducă în aplicație nu mai puțin de 10.000 de clienți Revolut.

“Urmărim și apreciem evoluția Revolut, în special în ceea ce privește partea de user experience, dar am identificat o nevoie pe care Revolut nu o acoperă, mai exact transferul de bani instant din Revolut în afară, către orice alt cont din România. Și am valorificat-o în Volt. Astfel, am reușit să punem la dispoziția utilizatorilor Revolut cel mai rapid transfer de bani între carduri din România, transfer care durează mai puțin de 5 secunde”, explică Radu Ciorbă, fondatorul Volt.

“La fel ca și Revolut, îi avem ca și clienți pe early adopters, deci, fie că vrem, fie că nu, ne adresăm aceleiași baze de clienți. De aici și numărul mare de carduri Revolut înrolate în Volt. Practic, oamenii au descoperit Revolut, mai întâi, și apoi au început să adopte Volt pentru caracteristica de transfer instant de bani către alte carduri care încă le lipsea”, adaugă Radu Ciorbă, fondatorul Volt.

Pentru a realiza un transfer instant de pe Revolut pe cardul bancar, este nevoie, în primul rând, de un card Revolut cu BIN românesc. Dacă utilizatorul are un card cu BIN străin, atunci poate folosi în Volt un card virtual emis după 1 octombrie 2019. Acesta se creează simplu în aplicația Revolut, din pagina My Cards. Primul card virtual este gratuit și nu înlocuiește cardul fizic deja emis, ci îl dublează, contul cu bani rămânând același.

Următorul pas este adăugarea cardului Revolut, fie el virtual sau fizic, în aplicația Volt. Procesul de validare și adăugare a unui card Revolut în Volt este același în ambele cazuri. Odată realizată procedura, utilizatorul poate efectua transferuri instante între Revolut și orice card bancar, via Volt.