4 antreprenori – Fintech OS, NETOPIA PAYMENTS, Clatette și Evoluez – vorbesc despre propriile escalade profesionale la Fuckup Nights București, ediția a VI-a

956

Nu se poate sta totdeauna pe munţi. Abia suiţi pe culmea munţilor suntem sortiţi să coborâm. Condamnaţi să coborâm. Suirea e plătită cu coborârea.” Giovanni Papini, scriitor și jurnalist Italian.

A ne construi o carieră este precum escaladarea unui munte: ne propunem să cucerim vârful. Începem cățărarea cu entuziasm și curiozitate. Cu toate acestea, traseul propus nu se aliniază cu experiența reală. Drumul devine anevoios, ne împotmolim atunci când nu găsim indicatoarele și, de multe ori, nu putem vedea pădurea din cauza copacilor. Tocmai în aceste situații critice, teama de a nu rămâne blocați sau, dimpotrivă, provocarea de a găsi calea spre mai sus sunt cele care ne fac să mergem mai departe.

Despre ascensiuni de carieră care au fost “plătite cu alunecări” vor povesti patru antreprenori invitați la  cea de a VI-a ediție a Fuckup Nights București (FUN București) care va avea loc pe 24 septembrie, începând cu ora 19.00, la Grădina Urbană. Evenimentul respectă normele de siguranță sanitară și distanțare socială necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Temerarii acestei ediții sunt: Georgiana Gheorghe – Strategic Communication Consultant & Creative Dreamer @ Clatette; Sergiu Neguț – Investor, Business Consultant, Co-Founder Fintech OS; Antonio Eram – CEO & Founder NETOPIA Payments și Anca Maftei -Psihoterapeut & Founder @ Evoluez. Moderatoarea acestei ediții va fi jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy.

Baza muntelui pentru Georgiana Gheorghe a fost corporația, apoi a decis că “piscul” ei profesional este Clatette, un business de familie cu clătite realizate după rețete “ca la mama acasă”. La FUN București va povesti dacă a reușit să ,,întoarcă în aer afacerea” și să o recupereze cu succes.

Sergiu Neguț, în prezent co-fondatorul unuia dintre cele mai promițătoare startup-uri din România și de peste hotare, Fintech OS, va povesti despre digitalizarea băncilor și percepția clienților asupra acestei noi infrastructuri.

Tot o poveste de peste mări și țări are și fondatorul NETOPIA, Antonio Eram, antreprenor care își împarte timpul între meleagurile natele și Silicon Valey.

Anca Maftei ne va vorbi despre ce implică dezvoltarea unui program din zona de psihoterapie care să se auto-susțină.

„În orice etapă din viața profesională în care te-ai afla, gândește-te că, după ce ai pornit urcușul, sus te așteaptă o priveliște fantastică. Dar satisfacția reală o constituie traseul în sine, prin care, indubitabil, vei ajunge să te cunoști cu adevărat și să îți testezi limitele. Acesta este laitmotivul ediției a VI-a a Fuckup Nights București”, afirmă Diana Iosu, organizator Fuckup Nights București.